Monipuoliset lakipalvelut Oulussa

Asianajotoimisto Pasi Hagman Oy:ltä saat eri oikeudenalojen osaamista Oulussa. Lakipalveluni kattaa riita- ja rikosoikeuden oikeudenkäynnit, sopimusoikeuden, työoikeuden, kiinteistökauppa- ja asuntokauppariidat, vahingonkorvausoikeuden ja urheiluoikeuden.

Ota yhteyttä

Riita-asiat

Avustan kaikenlaisissa riitatilanteissa. Selvitän tilanteen ja arvioin yhdessä kanssasi tarkoituksenmukaiset toimenpiteet. 

 

Pyrin pääsemään ratkaisuun sovinnollisesti, jotta taloudellisesti ja henkisesti raskaampaa oikeudenkäyntiä ei tarvita. Tilanteen niin vaatiessa edustan sinua riita-asiassa eri oikeusistuimissa.

Rikosasiat

Avustan sekä rikoksesta syytettyä että asianomistajaa eli rikoksen uhria rikosprosessin kaikissa vaiheissa. Rikosprosessissa asianajajan puoleen on hyvä kääntyä jo esitutkintavaiheessa.

 

Jos olet oikeutettu oikeusapuun, teen hakemuksen puolestasi. Autan myös selvittämään, kuuluuko kotivakuutukseesi tai yrityksesi vakuutukseen oikeusturvavakuutus, josta voi saada korvausta asianajajan käyttämisestä.

Kysy lisätietoja

Työoikeus

Tarjoan työoikeuden osaamista sekä työnantajille että työntekijöille. Avustan myös virkamiesoikeudellisissa asioissa. Autan neuvottelemaan ja pääsemään sopimukseen. Tarvittaessa edustan oikeudenkäyntiprosessin eri vaiheissa.

 

Osaamiseni kattaa esimerkiksi työsopimuksiin, johtajasopimuksiin, irtisanomisiin ja muutosneuvotteluihin liittyvät asiat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Muut oikeudenalat

Oikeudellinen osaamiseni kattaa myös sopimukset, kiinteistökauppa- ja asuntokauppariidat sekä vahingonkorvausoikeuden. Minulta löytyy myös laaja-alaista yhtiöoikeuden osaamista.

 

Kerron mielelläni lisää, joten ota yhteyttä! Alkukartoitus on maksuton.

Yhteystiedot

Urheiluoikeus

Urheiluoikeus on useiden eri oikeudenalojen yhdistelmä. Se liittyy usein yhdistys- ja sopimusoikeuteen. Lisäksi urheilussa on omia normejaan, kuten kilpailusääntöjä ja kurinpitosääntöjä, joilla ei ole lakiin verrattavaa asemaa. Pelaajat ja seurat ovat kuitenkin sitoutuneet näihin normeihin esimerkiksi liittymällä seuraan tai hankkimalla lisenssin.

 

Autan urheiluoikeuteen liittyvissä kysymyksissä kokemuksella. Voin tulla avuksi esimerkiksi seuran sääntöjen päivittämisessä, sopimusten solmimisessa ja riitatilanteissa.

Katso kokemukseni

Lakipalvelut

  • riita-asioiden oikeudenkäynnit
  • rikosasioiden oikeudenkäynnit
  • esitutkinnassa avustaminen
  • työoikeus
  • sopimukset
  • urheiluoikeus
  • kiinteistökauppa- ja asuntokauppariidat
  • vahingonkorvausoikeus
  • yhtiöoikeus
Puhelinkuvake

Tarjoan monipuoliset lakipalvelut Oulussa ja Pohjois-Suomessa.

Avustan myös oikeudenkäynnin eri vaiheissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.